Wij presteren net zo goed als een groot kantoor. Maar dan persoonlijk én snel.

Koen Wools

mr. K.W.A. (Koen) Wools

Na zijn afstuderen is Koen gaan werken als bedrijfsjurist. In 2005 is hij beëdigd tot advocaat en is sindsdien in Elst werkzaam, onder andere bij Phijffer Advocaten en bij Litjens & Wools Advocaten. Per 1 november 2018 is Koen advocaat en partner bij Wools Bloemen Van Schaijk Advocaten.

Naast zijn werk als advocaat heeft Koen tot maart 2014 in de gemeenteraad van de gemeente Nijmegen gezeten.  Daarna is hij tot april 2022 lid geweest van de Raad van Toezicht van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid en sinds 2015 is hij lid (en vice-voorzitter) van de Raad van Commissarissen van Onder de Bomen B.V. en voorzitter/lid van een gemeentelijke adviescommissie van de gemeente Nijmegen (de Regenboograad).

Lid van

Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA)

Art. 35a Regeling o/d advocatuur

Mr. K.W.A. Wools heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- Familierecht
– Arbeidsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.