Geschiedenis

De naam Wools Bloemen van Schaijk Advocaten bestaat dan wel pas sinds 1 november 2018, het kantoor heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1990.

Wools Bloemen van Schaijk Advocaten is ontstaan door samenvoeging van de kantoren Slot Jacobs & Bloemen Advocaten te Nijmegen en Litjens Wools Advocaten te Elst. Het kantoor heeft vanaf 1 november 2018 zowel een vestiging in Nijmegen als in Elst. Door deze nieuwe samenwerking zal het kantoor een uitgebreidere expertise en verbeterde slagkracht krijgen. Bovendien wordt het kantoor meer toekomstbestendig. De twee vestigingen bieden bovendien aan cliënten meer mogelijkheden om ons kantoor te bezoeken.

In 1990 is Slot & Jacobs begonnen als belasting- en bedrijfsadviseurs. In 1993 zijn zij naast adviesverstrekking aan particulieren en bedrijven uitgebreid met procesvertegenwoordiging door toe te treden tot de advocatuur teneinde de dienstverlening te complementeren. In 2002 is ter ondersteuning van de gegroeide civielrechtelijke advies- en procespraktijk Irene Bloemen als advocaat aangetrokken. In 2014 zijn Slot Jacobs & Bloemen Advocaten de weg overgestoken naar ons huidige pand aan de Oranjesingel 75.

Wim Litjens en Koen Wools werkten beiden bij een advocatenkantoor in Nijmegen en Elst. Per 1 november 2010 zijn zij samen op de huidige locatie in Elst Litjens & Wools Advocaten gestart. In 2013 heeft Martine van Schaijk, die tot dan als advocaat werkzaam was bij een kantoor in Arnhem, zich verbonden aan Litjens & Wools Advocaten. Daarmee werd de praktijk uitgebreid met echtscheidingsrecht en personen- en familierecht.