Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en langdurige relaties.

Ine Jacobs

mr. C.H.M. (Ine) Jacobs

Ine Jacobs is in 1993 beëdigd als advocaat. Zij heeft een ruime ervaring in het belastingrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingsrecht, en veelal een combinatie daarvan. Zij staat veelvuldig ondernemers bij in het kader van een echtscheiding en de (fiscale) gevolgen daarvan. Ook houdt zij zich bezig met gecompliceerde alimentatie draagkrachtberekeningen en afwikkeling van huwelijksgoederengemeenschappen of huwelijkse voorwaarden. Aangezien het altijd de voorkeur geniet dat in een echtscheiding partijen samen tot een regeling komen, zeker in het belang van de kinderen, ziet zij als eerste rol weggelegd partijen samen in een echtscheiding te begeleiden.

  • Mfn basisopleiding tot registermediator

Lid van

Rechtsgebieden

Art. 35a Regeling o/d advocatuur

Mr. C.H.M. Jacobs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- Familierecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.